Affärslunch

«  Vecka 38394041  »
38 39 40 41 

Serveras mellan kl. 11.30 - 14.00

Tyvärr har vi ingen lunchmeny publicerad för den här veckan.
Tyvärr har vi ingen lunchmeny publicerad för den här veckan.
Förrätt: Bauletti -Färska pastakuddar med fårricotta och pistagenötter som serveras på zucchinikräm med gambas och pecorino


Förrätt: Carbonara -Spagetti med ägg, pecorino och griskind


Trota -Stekt rödingfile med kikärtsmousse, mangold och potatiskaka


eller

Luccio -Stekt gösfilé med färsk KarlJohansvamp


eller

Scaloppine -Tunna, citronbrässerade kalvschnitzlar med babyspenat och Parmigiano Reggiano


Agnello -Grillade lammracks med örtmayonnaise och potatiscreme




Endast varmrätt 210 kr

Förrätt och varmrätt 250 kr

Buon Appetito


À la carte

Pasta

I plin del Kol & KoxSmå Piemontesiska färska pastaknyten fyllda med nötkött och kalkon, brässerade grönsaker och Parmiggiano Reggiano. Tillagas med smör, salvia och prosciutto
190 kr  
Pasta alle vongolePasta i fisk-och skaldjursbuljong, vongolemusslor, vittvin, vitlök och chili
195 kr  
Pasta al ragü Kort pasta från orten Gragnano (torkade pastans huvudstad) som slungas ihop
Med ragü på oxfilé, tomat, rödvin och ostronskivling, riven Grana Padano ovanpå.
190 kr  
Fagotti vegetarianiFärska pastaknyten fyllda med grönsparris och ricotta, parmesancreme
med en aning tomat, balsamico slungade skott
195 kr  

Le Nostre Proposte di Pesce e di Carne

OssobucoPå husets vis, brässerad i 6 timmar i vin och buljong, serveras med risotto
på tomat, smör, parmesan samt grönsparris
295 kr  
VitelloGrillad gödkalventrecôte med rödvinsky, scamorza ost, aubergine och potatisterrine
295 kr  
BranzinoStekt havsaborrfilé som serveras med risotto på Carnaroliris,
Piccadillytomater, buffelmozarella och basilika
295 kr  
Kol & Kox | Olofsgatan 7 A | 111 36 Stockholm | Tel: 08 - 24 58 60 | bokning@kolokox.se

In English