Affärslunch

«  Vecka 25262728  »
25 26 27 28 

Serveras mellan kl. 11.30 - 14.00

Tyvärr har vi ingen lunchmeny publicerad för den här veckan.
DENNA VECKA HAR VI ÖPPET MÅN-ONS: Förrätt: Gnocchi -Pastaklimp slungade med rödräkor på passerade bondbönor


SOMMARSTÄNGT FRÅN 21 JUNI- 14 AUGUSTI VÄLKOMNA ÅTER !


SOMMARSTÄNGT ! VI ÖPPNAR IGEN 15 AUGUSTI.


Arrostita mista -Stekt seabass, pilgrimsmussla och annat färskt, salsa verde och rökt potatismos


eller




eller




eller

Cuscino di vitello -Gödkalvs ”kudde”, fylld med kokt skinka och mozzarella som serveras med potatiskaka










Endast varmrätt 210 kr

Förrätt och varmrätt 250 kr

Buon Appetito


À la carte

Pasta

I plin del Kol & KoxSmå Piemontesiska färska pastaknyten fyllda med nötkött och kalkon, brässerade grönsaker och Parmiggiano Reggiano. Tillagas med smör, salvia och prosciutto
190 kr  
Pasta alle vongolePasta i fisk-och skaldjursbuljong, vongolemusslor, vittvin, vitlök och chili
195 kr  
Pasta al ragü Kort pasta från orten Gragnano (torkade pastans huvudstad) som slungas ihop
Med ragü på oxfilé, tomat, rödvin och ostronskivling, riven Grana Padano ovanpå.
190 kr  
Fagotti vegetarianiFärska pastaknyten fyllda med grönsparris och ricotta, parmesancreme
med en aning tomat, balsamico slungade skott
195 kr  

Le Nostre Proposte di Pesce e di Carne

OssobucoPå husets vis, brässerad i 6 timmar i vin och buljong, serveras med risotto
på tomat, smör, parmesan samt grönsparris
295 kr  
VitelloGrillad gödkalventrecôte med rödvinsky, scamorza ost, aubergine och potatisterrine
295 kr  
BranzinoStekt havsaborrfilé som serveras med risotto på Carnaroliris,
Piccadillytomater, buffelmozarella och basilika
295 kr  
Kol & Kox | Olofsgatan 7 A | 111 36 Stockholm | Tel: 08 - 24 58 60 | bokning@kolokox.se

In English