I nostri piatti d'entrata - Våra förrätter

Spara som pdf
header-forratter.jpg
Zuppa di Cavolo e CrostaciVeloute’ på kålrabbi, halstrad Pilgrimsmussla, grillad Rödräka (WWFcertifierade för hållbart fiske) örter, Siciliansk jungfruolivolja
175 kr  
Mezzo PlinEn liten portion små Piemontesiska ravioli fyllda med kalkon och nötkött som vi slungar
krämigt med confit på anklår och spetskål
145 kr  
La nostra CapreseBuffelmozzarella ifrån Kampanien, tomatsallad, basilika och olivolja
145 kr  
Carpaccio di manzoNär Ernest Hemingway satt på Harrys Bar i Venedig och blev sugen på rå kött, trodde han aldrig att han skulle ha gett upphov till denna klassiska anrättning.
Här i ny tappning: tunna skivor rå säduppfödd färsk Aberdeen, balsamico, Reggiano, öl och svartkål
185 kr  
BruschettaRostad lantbröd med Buffelmozzarella, basilika och Piccadillytomater
145 kr  
Prosciutto San Daniele Den berömda prosciutto från Friuli, känd för sin karaktäristiska sötma som vi serverar med pikant Provoloneost
190 kr  
Carpaccio di Thunnus Thynnus (tonfisk)Tunna skivor av rå, färsk tonfisk med Pecorino och basilika pesto, citron och grön äpple
175 kr  
Selezione di insalataNoga utvalda skott och blad från Sörunda grönsakshallar,
italienska Piccadillytomater något inlagt samt Parmigiano EVO
120 kr  



För sällskap om fler än 8 personer ber vi er beställa våra menyförslag.

Vi reserverar oss för ändringar och tryckfel.

Kol & Kox | Olofsgatan 7 A | 111 36 Stockholm | Tel: 08 - 24 58 60 | bokning@kolokox.se

In English