I nostri piatti d'entrata - Våra förrätter

Spara som pdf
header-forratter.jpg
Zuppa di CrostaciKrämig soppa gjord på rostade tomater old style, örter, buffelstracciatella i sällskap med rödräka och pilgrimsmussla (dessa skaldjur är WWFcertifierade för hållbar fiske)
180 kr  
Mezzo PlinEn liten portion små Piemontesiska ravioli fyllda med kalkon och nötkött som vi slungar krämigt med confit på anklår och spetskål
155 kr  
La nostra CapreseBuffelmozzarella ifrån Kampanien, tomatsallad, basilika och olivolja
155 kr  
Carpaccio di manzoNär Ernest Hemingway satt på Harrys Bar i Venedig och blev sugen på rått kött, trodde han aldrig att han skulle ha gett upphov till denna klassiska anrättning. Här i ny tappning: tryffelmayo, jordärtskockschips, svartkål samt vinägermarinerad Parmigiano

190 kr  
BruschettaRostad lantbröd med Buffelmozzarella, basilika och Piccadillytomater
145 kr  
Antipasto Toscano Prosciutto toscano DOC, varm tryffelpecorino samt oliver & kronärtskocka
190 kr  
Carpaccio di tonnoTunna skivor av rå färsk tonfisk, citrusfrukter, kapris, pecorino & kronärtskocka
180 kr  
Selezione di insalataNoga utvalda skott och blad från Sörunda grönsakshallar, italienska Piccadillytomater något inlagt samt Parmigiano EVO
130 kr  



För sällskap om fler än 8 personer ber vi er beställa våra menyförslag.

Vid eventuella allergier, meddela vår personal.

Vi reserverar oss för ändringar och tryckfel.

Kol & Kox | Olofsgatan 7 A | 111 36 Stockholm | Tel: 08-24 58 60 | bokning@kolokox.se

In English